Nieuw kinderboek Toekie en Miezemuis

Nieuw deel Toekie en Miezemuis

Op 29 september j.l.  een nieuw deel, Toekie en Miezemuis reizen door Europ,  verschenen. Als schrijver ben ik natuurlijk super trots dat er weer een mooi nieuw deel van mijn kinderboeken klaar is!

Toekie en Miezemuis, de vriendjes uit het eerste boek gaan op reis door Europa.
Toekie heeft een fles gevonden mer een foto van de Eiffeltoren in Parijs en samen met Miezemuis besluiten ze om daar te gaan kijken. Het blijft niet bij Parijs, het wordt een rondreis door Europa waarbij ze weer leuke avonturen beleven en nieuwe vriendschappen sluiten.

Ik hoop dan ook dat alle kinderen enorm van de verhaaltjes mogen genieten!

De ideeën en inspiraties die ik kreeg van kinderen welke ik ontmoet heb zijn hierin meegenomen. Dat is ook het mooie van de kinderfantasie. En weet je die om te zetten naar verhalen? Dan krijg je weer een nieuw deel van Toekie en Miezemuis 🙂

Het nieuwe deel van Toekie en Miezemuis is te bestellen via de grote knoppen van de link op deze pagina!

Via de link kom je op de bestel pagina uit van boeenbestellen.nl waar het nieuwe deel besteld kan worden! Bestellen kan ook HIER

*Update 31-3-2017: Toekie en Miezemuis reizen door Europa is ook te bestellen via alle boekwinkels in Nederland en via de Nederlandse internetboekwinkesls. En natuurlijk via de buttons op deze website die verder linken naar de verkoopsite van de drukker van de kinderboeken.

Omdat ik ook kinderen de mogelijkheid wil geven om anders te lezen is dit deel op  16 November jl. ook verschenen as Ebook! De plannen voor een luisterboek zijn er ook maar dat vraagt nog enige tijd.

Oftewel weer een nieuw kinderboek uit hopelijk een aanstaande serie van Toekie en Miezemuis.

De eerste verhalen voor een nieuw deel zijn al geschreven en de Engelse vertaling van deel 1 komt er aan, dus houdt deze site van Toekie en Miezemuis in de gaten!

Natuurlijk kunt U ons ook volgen:  Toekie en Miezemuis op Facebook

,via Twitter en Instagram