Schrijver maakt muziek bij CliniClowns!

Schrijver maakt muziek bij CliniClowns!

Zaterdag  16 april ging  de schrijver op bezoek bij de CliniClowns. De schrijver van Toekie en Miezemuis, Dennis van Middendorp, ging samen met zijn vrouw , hun 5 kinderen en begeleidster van het jongste zoontje naar het College .

Wat was het leuk daar, wat hebben de CliniClowns hun College leuk gemaakt zeg! Na een vrolijk onthaal door Juffrouw Toos werd uitgelegd wat ze ingen doen met natuurlijke leuke grappen tussendoor kregen ze hun namen opgeplakt. Natuurlijk werd de uitleg vrolijk onderbroken door Clown Joep.  Ze werden langs de wall of fame van bekende clowns gevoerd, waar alleen clowns mogen hangen. Na aanpassing van Psy , de favoriete zanger van zoontje Jesse met downsyndroom kreeg een rode neus getekend, werden ze naar de keuken geleid. Hier kregen zij op een vrolijke manier drinken en zelfgebakken cake uit de speciale oven.  Vandaar via een speciale gang, wat natuurlijk geheim blijft voor de andere kinderen,  naar de muziekruimte waar ze als familie clowns muziek gingen maken. Iedereen mocht kleding uitzoeken en een muziekinstrument uitzoeken. Dikke pret natuurlijk! Na een mooi samenspel van vrolijke muzikanten in clowneske kledij werd de echte keuken opgezocht. Want afsluitend werden er pannenkoeken gebakken voor het hele gezin. Dat ging er we in na een gezellige tocht door het gebouw. En dat werd dus pannenkoeken bakken voor Juffrouw Toos. En na een vrolijk afscheid konden ze  zeggen dat het een prachtige ervaring is geweest bij het  College. Het is een supermooi initiatief waar heel veel kinderen erg van genieten. Dit is net als het werk in het ziekenhuis iets prachtigs van de CliniClowns welke de schrijver graag wi  helpen met een deel van de opbrengst van het kinderboek Toekie en Miezemuis!
Bedankt Cliniclowns voor de knots gekke middag op jullie College!

Volg ons ook op : Toekie en Miezemuis op facebook